19 Ocak 2010 Salı

THE BLIND SIDE














Bu filmi seyretmeniz lazım. Uzun zamandır bu kadar güzel bir seyretmemiştim. Michael Lewis'in "The Blind Side : Evolution of the Game" adlı kitabından uyarlanmış, gerçek bir hayat hikayesi. Sandra Bullock baskın anne - eş rolünde çok iyi. Nitekim 17 Ocak gecesi, Altın Küre 2010'da "En İyi Kadın Oyuncu" (Drama) ödülünü aldı. Biz filmi Cumartesi gecesi seyrettik. Ertesi gün de Sandra Bullock ödül alınca sanki biz seyretmişiz de ödül almış gibi seviniverdim ben de :)

Aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak filmden parçalar izleyebilirsiniz:
http://www.reklam.tv/pages/reklamizle/?v=8CC3D7E7C3EE4AC&link=1

4 yorum:

KÖKS dedi ki...

Bence Sandra Bullock'tan sonra filmdeki en iyi performansı ailenin ele avuca sığmaz ufaklığı S.J. gösteriyor. İrlanda'lı çok bilmiş bermuda pantolonlu bu sevimli şey için Oscar töreninde kendi boyuna uygun kürsü yapsalar iyi olur derim ben :)

Damla T. dedi ki...

"İzlemem gereken filmler listesi"nde bir süredir duruyor benim de... Sandra Bullock'un performansını görmek için daha fazla geciktirmemek lazım!

Türkün Acun Sanlı dedi ki...

Evet evet, mutlaka seyredin derim :)

Nilay dedi ki...

ben de senin blogunda okuduktan sonra bu filmi çok merak etmişitim ve nihayet dün seyredebildim ve dediğin gibi çok beğendim. Ben de sana şiddetle bir film önereceğim tam senlik! :) "Julie & Julia" detaylar benim blogda ;)